1. Greefhorst Fietswereld

  Vastgoed Netwerk realiseerde succesvol de grondverwerving: een gecompliceerde vastgoedtransactie mede vanwege waarderingsaspecten, verwerving van 60 erfgenamen, en de voorafgaand te sluiten samenwerkingsovereenkomst met Restaurant Bling. Denken vanuit de ondernemer resulteerde in een fantastische nieuwe fietsenwinkel van opdrachtgever Hans Greefhost, in november 2017 geopend, evenals het restaurant van Lex Huldenbeck Brasserie Bras 73!


 2. VBH

  In samenwerking met Ventura Professionals realiseert Vastgoed Netwerk een nieuwe FATroom voor Van Berge Henegouwen in Amsterdam. Deze hightech ontwikkeling wordt door Huib van der Geer gerealiseerd met behulp van REVIT en zal dienen om de opdrachtgevers van superjachten (>€ 170 mio) hun ultra-technologie te tonen, welke in de jachten wordt ingebouwd.


 3. Klépierre

  Vastgoed Netwerk levert het verhuurmanagement voor Villa ArenA te Amsterdam. Deze mega woonmall (75.000 m2) is in bezit van het beursgenoteerde Klépierre. Transacties werden onder meer gedaan met De Mandenmaker Groep (DMG, diverse formules o.a. Brugman Keukens, Piet Klerkx, Tulp Keukens, Montel, Keukenkampioen en meer), Van den Heuvel Verlichting, Kuechentreff, KVIK Keukens, Milano Design, Nano Design, Art District, Sanidump, Australian, VillaBreak, DFS, Decokay en Ballini


 4. ARTEZ

  Vastgoed Netwerk verzorgt voor Artez Hogeschool voor de Kunsten de functie van Projectleider Vastgoed Ad Interim. Huib van der Geer geeft invulling aan de diverse huisvestings- en verhuisvraagstukken voor de vestigingen Arnhem, Zwolle en Enschede. Onder andere is de afdeling Fine Art van Zwolle naar Arnhem verhuisd en DBKV van Hogeschool Windesheim naar Zwolle (Rhijnvis Feithlaan 50). De voormalige infectiekliniek van Sofiaziekenhuizen wordt verbouwd voor de afdelingen Audio/Stopmotion/Fotografie/CrossMedia.


 5. NS Stations

  Voor NS Stations leverde Vastgoed Netwerk (interim) assetmanagement. Vervolgens werd een manager voor het op te bouwen verhuurteam van Amsterdam Centraal geleverd voor een langere periode. Taken: voorbereiden van de verhuur en inbreng leveren in de ontwikkeling, tevens lid van het kernteam. Op Utrecht Centraal werden voor NS diverse verplaatsingen gerealiseerd, in het kader van het herontwikkelingstraject Utrecht Centraal.