1. VBH

  In samenwerking met Ventura Professionals realiseert Vastgoed Netwerk een nieuwe FATroom voor Van Berge Henegouwen in Amsterdam. Deze hightech ontwikkeling wordt door Huib van der Geer gerealiseerd met behulp van REVIT en zal dienen om de opdrachtgevers van superjachten (>€ 170 mio) hun ultra-technologie te tonen, welke in de jachten wordt ingebouwd.


 2. Beleggingsobjecten

  Vastgoed Netwerk heeft in samenwerking met Vechtstaete (Erwin van Vredendaal) regelmatig exclusieve beleggingsobjecten welke ‘onder de radar’ worden aangeboden in portefeuille.


 3. FLAGS – geautomatiseerde verhuurmachine

  Flags haalt de verhuur uit het “stenen tijdperk”. Veel werk geschiedt in gescheiden systemen: in Outlook, Word, en EXCELL, dataopslag in een complexe ‘verkennerboom’. Het kost soms dagen om een huuraanbieding te verzenden, bij te stellen of om er een contract van de maken. Managementinformatie leveren is vervelend handwerk. Dat leidt de aandacht af van waarom het gaat, kost momentum. Vermindert overzicht en transparantie. Bemoeilijkt het delen van kennis. Kosten overdrachten van werk veel energie, tijd en geld.

  De ‘vijfdimensionale benadering’ van KAART (Google Maps), DATABASE (vastgoedinformatie,documenten, relaties etc), COMMUNICATIE, TEMPLATES en DASHBOARD van FLAGS zorgt ervoor dat alle betrokkenen steeds over de voor hun rol benodigde en altijd up-to-date informatie en communicatie beschikken. Hun acties op tijd kunnen uitvoeren.

  Met Flags is het mogelijk ‘geautomatiseerd te verhuren’. Eenmalig en gestructureerd de verhuur voorbereiden, daarna snel schakelen en de verhuringen procesmatig afwerken. Een checklist per aanbieding / contract houdt het team aangesloten en betrokken. Managementinformatie is steeds online beschikbaar, in de vorm van statistieken en rapportages.

  Maatwerk? Naar wens van de opdrachtgever is het zelfs mogelijk Flags te laten ‘praten’ met uw eigen systeem, zodat transacties automatisch in de facturatie kunnen worden opgenomen, of, andersom, indexeringen ook in Flags getoond worden. Zonder tussenstappen!

  Alles dus gericht op transparantie, eliminatie van foutkans, en eenvoudiger maken van overdracht van werkzaamheden, zonder verlies van informatie. Die “blijft bij de tent, voor de vent”.

  Hier wordt het homescreen getoond:

  flags homescreen tbv linkedin


 4. Hoe verduurzaam ik mijn organisatie?

  Hoe verduurzaam ik mijn organisatie? Dat weet Annemarie Rakhorst, oprichtster van het duurzame ingenieursbureau Search, als geen ander. Toch put ze 700-301 in haar nieuwe boek niet alleen uit eigen ervaring: het boek bevat de verhalen van CEO’s, wetenschappers en andere visionairs.

  Voor ‘De kracht van duurzaam veranderen’ voerde Rakhorst gesprekken met CEO’s van nationale en internationale bedrijven, met visionairs uit de wetenschap en met economen. Hun visies en oplossingen vormen het antwoord op de centrale vraag: hoe verduurzaam ik mijn organisatie? (meer…)